Bell Schedules » Business & Technology Complex

Business & Technology Complex

Business & Technology Complex 60% Day Schedule
Accepting Students on Campus 7:00 A.M.
Students enter building 7:40 A.M.
Homeroom 7:45-7:50 A.M.
(1st Block) 7:50-9:07 A.M.
(2nd Block) 9:13-10:43 A.M.
(3rd Block) 10:49-12:31 P.M.
Lunch 10:49-12:31 P.M. (B&T Students take last lunch—12:06 P.M.)
(4th Block) 12:36-1:59 P.M.
Dismissal 1:59 P.M.
Description / Period Start Time End Time Length
Accepting Students on Campus 7:00 AM
Students Enter Building 7:40 AM
Homeroom 7:45 AM 7:50 AM 5 min
1st Block 7:50 AM 9:25 AM 95 min
Activity Period 9:25 AM 9:49 AM 24 min
2nd Block 9:55 AM 11:28 AM 93 min
3rd Block 11:34 AM 1:41 PM 127 min
Lunch 11:34 AM 1:08 PM 94 min
4th Block 1:47 PM 3:20 PM 93 min
Dismissal 3:20 PM